5.5.2017

Saarten pelipolku

Hirvensalon Golf ja Harjattula Golf and Country Club ovat sopineet talvella 2017 yhteistyösopimuksen, joka mahdollistaa olemassa oleville ja uusille Hirvensalon Golfilaisille luontevan pelipolun ison kentän peleihin.

Yhteistyö Hirvensalon ja Harjattulan välillä on luonnollista jo kenttiemme maantieteellisen sijainnin näkökulmasta. Tämän lisäksi kenttien pelaajaprofiilit, kohderyhmät, kenttärakenne ja palveluntarjonta ovat toisiaan täydentäviä luoden monia hyviä mahdollisuuksia yhteistyölle.

Nyt pelaajillemme rakentuvan pelipolun ohella pyrimme HSG:ssä tarjoamaan hyviä harjoittelu- ja pelimahdollisuuksia Harjattulan jäsenille kiireettömässä ja turvallisessa ympäristössä pienen draivin päässä Turun keskustasta. Yhteistyöjärjestely pitää sisällään erilaisten peli- ja harjoitustarjousten lisäksi yhteistyötä muun muassa kurssi- ja opetusasioissa, kentänhoitoon liittyvissä kysymyksissä, sekä erilaisten juniori- ja seniorigolf-tapahtumien järjestämisessä.

Tulemme kesän aikana lanseeraamaan erilaisia pelipäiviä ja -tapahtumia, joissa pyrimme tuomaan yhteistyötä kenttiemme pelaajien tietoisuuteen. Ensimmäinen tapahtumista järjestetään 6.-7.5.2017, jolloin Hirvensalon Golfissa pidetään järjestää avointen ovien päivät kaikille Harjattulan jäsenille. Päivien aikana on tarjolla kaikille Harjattulan jäsenille pullakahvit sekä tutustumiskierrokset Hirvensalon kentällä hintaan 5 euroa/kierros!

Odotamme Hirvensalossa innolla ”Saarten pelipolku” -nimellä yhdessä lanseeraamamme konseptin etenemistä ja näemme kenttiemme läheisemmän yhteistyön olevan kummankin pelaajia ja jäseniä hyödyttävää. Haluamme jo tässä vaiheessa kiittää Harjattula Golfia sen ennakkoluulottomasta ja aktiivisesta otteesta yhteistyömme mahdollistumiselle ja toivottaa kaikki Harjattulan jäsenet lämpimästi tervetulleeksi Hirvensalon Golfiin! Yhteistyö on voimaa!

Joko kiinnostuit?
Ota siinä tapauksessa yhteyttä ja sovitaan asioista tarkemmin!

Ota yhteyttä »