Arme Oy

Arme Oy suunnittelee ja toteuttaa teollisuuden, talotekniikan yritysten ja telakoiden yksilöllisiä ja vaativia eristys- ja telineprojekteja sekä kunnossapitoa. Vastaamme myös asiakkaidemme nestemäisten ja kaasumaisten aineiden varastointitarpeisiin toteuttamalla kokonaisvaltaisia säiliötoimituksia esisuunnitteluvaiheesta lähtien.

Täyden palvelun talona Arme Oy asentaa, myy ja vuokraa telineitä kaiken teollisuuden ja rakentamisen tarpeisiin sekä tarjoaa alan työturvallisuuskoulutusta usealla eri kielellä. Tärkeimmät asiakasryhmät ovat vaativia ratkaisuja edellyttävät petrokemia-, energia- ja ydinvoimateollisuus, rakennusteollisuus sekä laivateollisuus. Teknisen ratkaisun lisäksi varmistetaan aina projektin onnistuminen, ympäristöystävällisyys sekä energiatehokkuus yhtiön turvallisuus-, laatu- ja ympäristösertifikaattien ja vahvan työturvallisuuskulttuurin avulla.

Arme Oy aloitti toimintansa vuonna 1974 ja henkilöstömäärä on 350. Pääkonttori on Vantaan Gate 8 Business Parkissa ja muut toimipisteet Porvoon Kulloossa, Naantalissa ja Kouvolassa.

Klikkaa Arme Oy:n kotisivuille ja lue lisää!

 


Kauden 2018 yhteistyökumppaneitamme ovatJoko kiinnostuit?
Ota siinä tapauksessa yhteyttä ja sovitaan asioista tarkemmin!

Ota yhteyttä »